U bent hier: Home / Alumni / Alumni Brussel

Welkom alumni!

                          

Je studiegenoten worden vaak vrienden voor het leven. Maar soms verlies je elkaar ook uit het oog. Met onze alumniwerking willen wij graag onze contacten, onder elkaar en met de instelling, levendig houden. Of je nu afstudeerde aan het vroegere VLEKHO, aan de UFSAL, aan de Hogeschool voor Wetenschap & Kunst, aan de KUB, aan de HUB, of aan de huidige KU Leuven (Campus Brussel), wij zijn er voor jou!

Onze Alumnikring

Op 10 oktober 2015, tijdens de plechtige proclamatie, werd per sms-voting een naam gekozen voor onze alumnikring. Zowel onze afgestudeerden als docenten namen aan de stemming deel. Er werd gekozen uit drie namen: ProVerbia, BruTaler, en Zinnekes. De winnaar werd, met 62% van de stemmen, BruTaler.

Word lid!

In december doen we een oproep om lid te worden van onze nieuwe kring. Voor amper 10 euro help je ons om onze alumniwerking uit te bouwen en bovendien krijg je er een pak voordelen bovenop. Daarover later meer! We houden je op de hoogte via een e-mail en mocht je om een of andere reden eind december nog geen uitnodiging voor lidmaatschap ontvangen hebben, neem dan contact op met Ludo Teeuwen (ludo.teeuwen@kuleuven.be)

Hoe word ik lid?

Activeer je account! Als je je q-nummer niet kent, kan je dat altijd opvragen via Ludo Teeuwen.Lid worden doe je door 10 Euro over te schrijven op de rekening van BruTaler. Voor de gegevens en het rekeningnummer klik je op deze link. En de lidmaatschapvoordelen vind je hier.

 

Neem ook een kijkje op ALUMNINET!

Actueel!

Toespraken en interviews

Activiteiten

  • 22 april 2017: Terugkomdag Alumni Letteren - MEERTALIGHEID DAN OOIT
  • 3 december 2016: SOCIALE MEDIA VANUIT DE BEDRIJFSHOEK: UITDAGINGEN EN VALKUILEN. Bekijk HIER de foto's.
  • 17 september 2016: 'Reg uit die hart' - Ontmoeting met Tom Lanoye, Lien Botha, Francois Smith. Activiteit in het kader van de Week van de Afrikaanse roman. (Een verslagje vind je HIER)
  • PROCLAMATIE 2016
  • Feestelijk afscheid van Colette Storms. Bekijk HIER de foto's.
  • AGENDA ALUMNI KU LEUVEN

Permanente vorming

Ook na afstuderen kun je je kennis nog blijven bijschaven. De Faculteit Letteren biedt daarvoor een pakket opleidingen als permanente vorming aan.

Blijf ook op de hoogte van het aanbod van EMS, de EHSAL Management School. Voorbeeld: Praktische Managementvaardigheden

Jobdienst

De alumniwerking zorgt ook voor de bekendmaking van jobs:

Archief

Overzicht van de voorbije activiteiten

Contact

Voor meer informatie kun je steeds terecht bij alumnicoördinator Ludo Teeuwen.

Stay Tuned!

Volg onze Faculteit op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!