CRS Boekpresentatie prof. Waegemans - De tsaar van Groot Rusland in de Republiek

14 maart 2013 19:00

Het CRS presenteert met gepaste trots het nieuwe boek van hoogleraar Slavistiek, en een van de grondleggers van het centrum, professor Emmanuel Waegemans. Het boek ‘De tsaar van Groot Rusland in de Republiek “De tweede reis van Peter de Grote naar Nederland”’ (1716-1717), handelt over een verwaarloosde episode uit onze geschiedenis. Dit werk beschrijft in geuren en kleuren het verblijf van Peter in de Republiek, brengt veel pittige en soms pikante berichten van ooggetuigen en maakt uitvoerig gebruik van materiaal uit Nederlandse, Franse, Engelse, Belgische en Russische archieven.

Na de presentatie zal het boek te koop zijn aan de uitzonderlijke prijs van 25 euro (i.p.v. 30 euro) en zal de auteur desgewenst uw aankoop signeren.

Op donderdag 14 maart wordt u om 19 uur verwacht op de 8e verdieping van de letterenfaculteit, lokaal 08.16, Blijde Inkomststraat 21, 3000 Leuven. Voertaal Nederlands. Gelieve een seintje te geven als u van plan bent om te komen.

По-русски:

ЦРИ с гордостью представляет новую книгу профессора славистики, и одного из основателей нашего центра, профессора Эммануэля Вагеманса «Царь Великой Руси в Голландской Республике. Вторая поездка Петра Великого в Нидерланды (1716-1717) свидетельствует о забытом эпизоде в нашей истории. Эта книга  в мельчайших подробностях описывает пребывание Петра в Голландской Республике, предлагая читателю много интересных, а порой и  пикантных свидетельств очевидцев, основанных на использовании многочисленных материалов из голландских, французских, английских, бельгийских и русских архивов.

После презентации, книга продается по исключительной цене - 25 евро (вместо 30 евро), и автор будет, по желанию покупателя, подписывать свою работу.

В четверг, 14 марта в 19.00 мы ждем Вас на 8-м этаже Филологического Факультета, в зале 08,16 , Blijde Inkomststraat 21, 3000 Leuven. Вход свободный. Язык мероприятия – нидерландский. Запишитесь, пожалуйста, предварительно.

Centrum voor Russische Studies / Центр российских исследований KU Leuven
Blijde-Inkomststraat 13, 3000 Leuven, België
Openingsuren: maandag-vrijdag 13.30-18.00
Telefoon: +32 16 32 54 97
E-mail: maarten.horeman@arts.kuleuven.be
Volg ons op Facebook en Twitter.

http://binaryoptions2013.org make money with binary options